Перевезення вантажів ЕКСТРА ЕКОНОМ

Содержание:

Вантажні перевезення замовляють індивідуальні покупці, організації, виробники. Ця робота потрібна в Україні. Якісні перевезення вантажів створить наша фірма ЕКСТРА ЕКОНОМ. {У нас|У нашій компанії|Тут|можливо оформити замовлення на транспортування вантажів будь-якого типу, габаритів та обсягу. Ми даємо гарантію на відмінну якість послуг, оперативність та комфортні розцінки.

Послуги нашої фірми

Ця автотранспортна організація ЕКСТРА ЕКОНОМ має величезний досвід в ​​організації вантажних перевезень. Ми гарантуємо безпеку транспортованих цінностей, товарів, речей. Наш офіс розташовується у Столиці, транспортування багажів виконується по столиці України, і звичайно в інші міста країни.

У цієї організації функціонують грамотні вантажники, шофери, експедитори. Це професіонали, які мають великий досвід у сфері перевезення вантажу. В автопарку є транспортні засоби різної вантажопідйомності. Дане дає можливість оптимізувати вкладення замовника. Перевезення вантажіввиконується на вигідних умовах:

  • Оформити замовлення на муніципальні та міжміські транспортування вантажів можливо за економічними цінами.
  • Використовуються сучасні транспортні засоби з необхідними кріпильними, такелажними механізмами.
  • На нашому порталі перевезення вантажів можна замовити транспортування товарів різного призначення у зручний час. Замовлення приймаються за графіком 24/7.
  • Окрім водія зі своїм вантажним авто у Києві у нас можливо замовити тару, компонування та демонтаж, розвантаження та підйом на поверх.
  • При здійсненні автоперевезення багажу використовуємо персональний спосіб. Вибирається добрий план авто перевезення, логістика ретельно продумується.
  • Ціна послуги вантажоперевезення фіксована, не |змінюється у протягом виконання заявки .

Серед ресурсів вантажоперевезень цей проект максимально просто змальовує процедуру доставки, ціни та параметри. Щоб перевезти вантаж з мінімальними витратами, наш диспетчер допоможе замовити відповідний тип автотранспорту. Попутна доставка зменшує ціну перевезення вантажів.

Вантажне таксі

Наша компанія надає послуги вантажного таксі на привабливих умовах. Крім цінностей, виробів транспортний засіб може провезти аналогічно клієнтів. Майже завжди близько з водієм залишається 2 місця. Це дає можливість супроводжувати багаж. У нашій компанії можна оформити замовлення на мотоевакуатор, транспорт для переїзду, зміну офісу і т. д. Послуги таксі для вантажних перевезень нашої команди розрізняється поруч позитивних якостей:

  • Вантаж. таксі подається за потрібним адресою протягом 30 хв.
  • Супровід допускається для 2 клієнтів. Якщо найняти команду вантажників, то для клієнта виділяється одне місце.
  • Таксі вантажоперевезення може транспортувати незначні багажі, як наприклад, одну пральну машину.
  • Обходится вантажне таксі у Києві недорого. Калькуляція вартості виконується по протяжності, яке проїжджає машина, а не за витраченим періодом.

У нашій компанії можливо оформити замовлення на недороге вантажне таксі, мотоевакуатор в Києві та інших містах України. Ми перевеземо майно та автопасажирів з аеропорту або вокзалу, протягом транспортування, покупки з супермаркетів та будівельних магазинів, побутову техніку.

Переїзд

Щоб доставити майно на нове місцезнаходження, потрібна складна організація транспортування . Наша компанія має значний навичку у цій області. Наша фірма здійснимо за доступною ціною офісний, промисловий, дачний, квартирний переїзд у Києві, Одесі, Запоріжжі, Дніпрі та інших мегаполісах України.

Ми здійснюємо транспортування під ключ у режимі 24/7. Наша компанія гарантує, що всі рухоме майно будуть професійно завантажені в транспорт. Під час вантажоперевезення речової у Києві та інших містах продумується маршрут. Це гарантує швидку, безпечне перевезення. У нас присутнє все потрібне, щоб перевезти офіс, магазин, промисловий об’єкт. Можна замовити дачний або квартирний переїзд під ключ. Всі проблеми, відповідальність за безпеку речей, техніки бере на себе наше підприємство. Аналогічно можливо оформити замовлення на переїзд в інше мегаполіс.

При проведенні перевезення багажів у Києві наша фірма використовує газелі з короткою та довгою базою, максі- та мінібуси . Крім того у нашій службі транспортування є вантажний транспорт Mercedes, MAN, Nissan, Tata.

Попутні перевезення вантажів по Україні

Попутні перевезення дозволяють поліпшити витрати замовника. У нашій компанії можна замовити перевезення вантажів по Україні до 2 тонн, вартість яких виявиться прийнятною для споживача. Автотранспорт, який транспортує майно, продукти буде заїжджати попутно до декілька мегаполісів. Це серйозно зменшує ціну послуги для клієнта.

У нашій компанії можна оформити замовлення на вантажне таксі в Білу Церкву, Дніпро, Львів та інші населені пункти держави. Ми відправимо будь-які види продуктів, майно, цінності, за винятком небезпечних та нелегальних. Наша фірма організуємо транспортування в Одесу, Полтаву, Черкаси та інші регіони. Попутні вантажоперевезення можна замовити для таких цінностей:

  • будматеріали;
  • техніка;
  • металеві конструкції, конструкції з металу;
  • персональні предмети;
  • меблі, дзеркала, вироби зі скла;
  • сейфи;
  • обладнання;
  • продовольство;
  • інше.

Перевезення вантажів у Львів, Київ, Рівне та інші мегаполіси здійснюються дуже швидко. Ціна залежить від типу та обсягу вантажу, розташованості пункту призначення, складності завдань з завантаження і розвантаження і т. д.

Автомобільні вантажоперевезення

Однією з поширених послуг у великих містах є авто транспортування. Логістика продумується з обліком вантажу, транспортної розв’язки, безпеки та ряду інших причин. По будьякому адресі виконується оперативна доставка будматеріалу, побутових приладів, предметів меблів та інших товарів.

Наприклад, можливо зарезервувати перевезення з Епіцентру або іншого гіпермаркету у оптимальний для вас час. Немає потреби довго чекати, щоб транспортувати морозильник або машину для прання. В різний район містечка покупки будуть привезені у короткі строки часу. На нашому сайті аналогічно можливо замовити транспортування нестандартних багажів у Києві, Одесі, Львові і т. д. Ми здійснимо доставку предметів меблів, влаштуємо транспортування особистих речей, сейфів, обладнання. Ціна залежить від таких факторів:

  • вага та розмір об’єкта;
  • термін виконання замовлення;
  • наявність особливих характеристик у вантажу (тендітний, що швидко псується, нестандартний тощо);
  • протяжність;
  • особисті побажання замовника;
  • застосування інших заходів щодо забезпечення цільності багажу.

Рахунок моменту виконання роботи стартує з моменту прибуття транспортного засобу на адресу, де виконується завантаження. У нас є величезний практичний досвід вантажоперевезення неміцних, швидко псуються продуктів, меблів, скляних та дзеркальних виробів. Ми даємо гарантію на, що речі будуть привезені своєчасно, без пошкоджень.

Міжнародні вантажоперевезення

Іноді перевезти персональні майно або товари потрібно за межі України. У цьому випадку організовується міжнародне перевезення вантажів. Приготування вимагає грамотного планування маршруту, складання необхідних свідоцтв. У нашій фірмі можна замовити міжнародні транспортування в Польщу, інші держави Євросоюзу. Ми приймаємо замовлення від приватних та юридичних осіб.

При організації міжнародних перевезень до Німеччини, Італії, Чехії та в інші держави необхідно приготувати товарну фактуру. Наші співробітники зможуть добре упакувати речі, цінності. Всі елементи міцно фіксуються у кузові автомобільного транспорту. Перелічене забезпечує безпеку цінностей споживача. Під час виконання міжнародних транспортувань до Угорщини або іншої держави можна оформити замовлення наступні автомашини:

  • мінібус – вантажопідйомність до 0,7 т (передбачено 2 місця для пасажирів);
  • максібус – кузов об’ємом 10 м2 (для клієнтів виділено 2 місця);
  • фури для габаритних та негабаритних вантажів;
  • вантажні автомобілі Nissan, Mercedes, Tata, MAN.

Ціну міжнародних вантажоперевезень в Італію, Німеччину, Польщу та інші держави розрахує наш консультант по телефону. Адміністратор передбачає характеристики, кубатуру багажу, особливості маршруту та ряд інших умов.

Грузчики

При переїзді, транспортуванні різноманітних предметів, особистих багажів замовляють послуги вантажників. Співробітники фірми мають значний практичний досвід у проведенні таких робіт. Це допомагає уникнути деяких похибок. Вантажник не тільки застосовує фізичну силу, а й оцінює правильність захоплення, перевезення елементів. Досить часто експертам потрібно експлуатувати підйомну техніку, управління якої аналогічно передбачає відповідних умінь та знань.

У нашій організації можна оформити замовлення на сервіс вантажників у Києві та інших населених пунктах України. У разі ми надішлемо на об’єкт складських робітників, вантажників, які правильно занурять і звантажать габаритні, об’ємні вантажі, товари, ретельно зафіксують установки, інші матеріальні цінності у кузові. Наші вантажники в Білій Церкві, Києві, Запоріжжі, Полтаві та інших мегаполісах організують наступні функції:

  • завантаження та розвантаження;
  • розміщення меблів та техніки по зонах;
  • паковка;
  • розбір та установка предметів меблів;
  • спуск та підйом без ліфта;
  • складські роботи.

На нашому сайті аналогічно можна замовити такелажні роботи у Києві та інших містах. Наша фірма виконаємо замовлення будь-який складності. У нас можливо замовити послуги робітників з навантаження у Києві терміново або на конкретний час. Оплата розраховується погодинно.

До нашої компанії ЕКСТРА ЕКОНОМ часто звертаються клієнти для найму персоналу для транспортування квартири, офісу, доставки товарів, будівельних матеріалів, вивезення будівельного буду та великогабаритного сміття. Всі наші фахівці мають високу кваліфікацію, проходять відповіднінавчання. Це дає можливість нам реалізовувати мети різної складності.

Пакувальні матеріали

Перед перевезенням товарно-матеріальних цінностей та особистих речей їх бажано упакувати. Це дуже зменшує можливість їх псування. Плівки, картонна упаковка для вантажоперевезень захищає поверхні від подряпин, сміття, пилу, впливу вологи та інших шкідливих моментів.

Найголовніше упаковувати окремі компоненти або конструкцію цілком. Особисті предмети при переміщенні рекомендується складати у картонні коробки для вантажоперевезень. Внутрі може передбачатися особливий компонент, зберігаючий товар та речі від різних впливів. При потреби співробітники нашої компанії запечатають ТМЦ у відповідності з діючими стандартами якості.

Ми рекомендуємо безумовно складувати перед транспортуванням дивани, крісла, стільці та іншу меблі, матраци, товари з тканинною та шкіряною драпіровкою, домашню техніку і т. д. стане в нагоді універсальна тара. Якщо багаж нестандартний, ми готові запропонувати відповідні матеріали. На нашому сайті можна придбати упаковку в Києві наступне:

  • Картон для перевезень. Це дешевий, але міцний матеріал, той який випускається начебто куточків, коробок. Картон стійкий до перевантажень, надійний та багатофункціональний. Ящики з такого матеріалу можна ставити одну на іншу. Зазвичай в тари з картону укладають посуд, невеликі домашні об’єкти та техніку, елементи екстер’єру, одяг, іграшки, літературу і т.д.
  • Ящики з товстого гофрокартону або деревини використовують при транспортуванні крихких речей, наприклад, елементів з кераміки, фарфору, скла, кришталю, а ще сприйнятливої до вібрацій техніки. Дана упаковка розрахована на великі напруги.
  • Повітряно-бульбашкова плівка для вантажоперевезень. Матеріал застосовується для неміцних предметів, картин, дзеркал, порцеляни і т. д. Це на додаток захищає ТМЦ від поломок при перевезенні у ящиках або без них.
  • Стрейч-плівки для пакетування цінностей. Використовується для захисту побутової техніки, предметів інтер’єру. Матеріал застосовується для загортання кухонного посуду, техніки та інших елементів різного розміру.


Смотреть обязательно – полезная информация: перевозки одесса


Ми надамо матеріали для упаковки малогабаритних і великих технічних рішень, об’єктів. Всі наші співробітники допоможуть вибрати ідеальний варіант.

Вивіз сміття

По завершенні побудови або ремонтних робіт залишається багато бруду. Це демонтована обробка та конструкції, витрачені упаковки від будматеріалів і т. д. Щоб дуже швидко прибрати об’єкт, замовляйте у нашій компанії вивіз будівельного сміття у Києві або інших населених пунктах України. Треба не забувати, що викидати подібні відходи у звичайні сміттєві контейнери заборонено.

Наша фірма виконає вивіз будівельного сміття на приготовлений для даного полігон. У нашій компанії можливо оформити разову послугу або укласти контракт на постійній основі. Наша фірма не вивозимо побутові відходи, автомобільні шини. Ми пропонуємо вигідну ціну транспортування будівельного сміття. Звертайтесь до наших менеджерів, щоб задати проблеми, оформити заявку.